GLS Parcel Veenendaal

Leider in kwaliteit

Stabiel netwerk met grenzeloze prestaties

GLS levert betrouwbare verzendoplossingen, zowel landelijk, in Europa als wereldwijd. De kernmarkt is Europa. De GLS Group biedt haar pakketdiensten aan in 41 Europese landen en acht Amerikaanse staten, meestal via eigen dochterbedrijven en anders via betrouwbare partnerbedrijven.

  • Uitgebreid Europees netwerk
  • Internationale lijndiensten
  • Geharmoniseerde IT-systemen

Focus op kwaliteit Daar staan we voor

Betrouwbaarheid
Uw zending komt tijdig aan. Een stabiel Europees netwerk met uniforme kwaliteitscontrole.

Zekerheid
Uw zending arriveert in goede staat. Hoge beveiligingsnormen en doorlopende controle.

Transparantie
Uw zending is altijd te volgen. Moderne IT-systemen, controle van elke processtap.

Flexibiliteit
Wij vinden de juiste oplossing voor u. Lokale kennis en advies over Europese diensten.

Duurzaamheid
Wij handelen verantwoordelijk en zetten ons in voor onze medewerkers, de maatschappij en het milieu.

Mijlpalen in de geschiedenis van GLS Een netwerk voor Europa

Na de oprichting eind 1999 slaagde GLS erin om in slechts enkele jaren een stabiel Europees pakketnetwerk op te bouwen. Tegenwoordig beslaat het netwerk 41 Europese en acht Amerikaanse staten. Tal van overnames en partnerschappen sinds de oprichting zijn mijlpalen in de geschiedenis van de onderneming. In veel landen heeft GLS eigen bedrijven opgericht met een landelijk dekkend netwerk.

Duurzaamheid Maatschappelijk, milieuvriendelijk en economisch

Als toonaangevende Europese logistieke dienstverlener is de GLS Group zich volledig bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij.

GLS benadert duurzaamheid op een holistische manier, waarbij de sociale, ecologische en economische aspecten van maatschappelijke verantwoordelijkheid in acht worden genomen.

Dit betekent dat het leveren van hoogwaardige logistiek aan onze klanten en het waarborgen van werkgelegenheid voor onze medewerkers hand in hand gaan. GLS draagt met haar diensten bij aan mobiliteit en de betrouwbare levering van goederen, die de ruggengraat van de economie vormen.

De Group streeft ook naar duurzaam economisch succes, dat samengaat met de bescherming van het milieu voor toekomstige generaties. Verder onderkent de onderneming haar verbondenheid met de samenleving waarin en waarvoor ze actief is.

In haar duurzaamheid verslag geeft GLS informatie over de ontwikkelingen in de boekjaren 2015/2016 en 2016/2017, waaronder belangrijke cijfers van haar milieubalans en voorbeelden van haar maatschappelijke betrokkenheid in heel Europa.